Livrare

Magazinul online Mario.md vă oferă livrare în orice timp convenabil pentru Dvs. în Chișinău și în orice locație din Moldova.


Livrarea în Chișinău și suburbii.

Livrarea in raza orașului Chișinău este gratuită pentru toate produsele, indiferent de valoarea acestora.

Livrăm mărfuri în câteva ore după confirmarea comenzii. Atenție! Când comandați după ora 16, unele mărfuri pot fi livrate a doua zi.

Livrarea se face de către curierii noștri de la 9.00 pînă la 21.00.


Livrarea în Moldova se efectuează în termen de 24 - 48 de ore după confirmarea comenzii.

Costul livrării în Moldova este indicat pe pagina fiecărui produs și variază între 100 și 250lei, în dependența de mărimea produsului.


Atenție!!!


  • La primire, mărfurile trebuie să fie verificate de dumneavoastră pentru a fi complete și fără deteriorări externe. Prin semnarea actului de primire - livrare a mărfurilor, recunoașteți lipsa reclamațiilor față de vânzător.
  • Echipamente și mobilier cu dimensiuni mari se livrează la ușa sau la poarta căsii Dvs. Dacă clientul dorește, este posibilă ridicarea bunurilor la etaj sau în apartament, contra plată. Vă rugăm să verificați costul livrării cu managerul în momentrul perfectării comenzii.


Ridicarea produselor de sinestătător.

Atunci când plasați comanda, Vă rugăm să indicați, că doriți să ridicați comanda de sinestătător din oficiul nostru.

Apoi, înainte de a ridica bunul,.așteptați apelul managerului nostru pentru a confirma prezența produselor în oficiul. 


Termeni de plată.

În online magazinul Mario.md puteți plăti pentru cumpărăturile dvs. în diverse moduri convenabile dvs.: în numerar, prin card bancar, transfer bancar, certificat de cadou, în credit. Toate plățile se acceptă numai în lei moldovenești, în conformitate cu prețul indicat pe site.


Plata în numerar.

Plata în numerar puteți face atât după ce ați verificat marfa la livrarea de curier, cât și la primirea comenzii în oficiul nostru. După plată, veți primi bonul de casă și talonul de garanție pentru bunurile procurate.


Carduri bancare.

Plata prin card prin terminalul POS

  • Plata curierului la livrare. Menționați metoda de plată dorită în momentul perfectării comenzii, și curierul va veni cu terminal.
  • De asemenea, este posibil să plătiți prin terminalele din oficiu.


Transfer bancar.

Pentru persoanele juridice există posibilitatea de a procura orice produs prin transfer bancar. Prețurile de pe site includ TVA.

1. Atunci când comandați, vă rugăm să indicați că doriți să comandați mărfurile pe persoana juridică și să indicați adresa de e-mail unde trebuie sa fie trimise cont de plata / factura.

2. După primirea banilor, angajatul nostru vă va contacta pentru a clarifica termenii de livrare.

3. La ora și locul stabilite, curierul va aduce mărfurile împreună cu documentele pentru semnare.

4. De asemenea, este posibilă ridicarea produselor din oficiu nostru.


Credit.

Practic, orice produs din hipermarketul nostru online poate fi procurat in credit fără certificat de venit și fără a iesi din casă.

Pentru aceasta, este suficient să indicați în coș sau să informați operatorul că doriți să cumpărați bunuri în credit. Personalul nostru vă va consulta despre cel mai convenabil pentru dvs.credit și va completa datele personale (va trebui să ne trimiteți o copie a buletinului dvs prin e-mail). În termen de 30-60min, experții companiei de credit vor examina cererea dvs.

În cazul unui răspuns pozitiv de împrumut, curierul nostru vă va aduce comanda, documentele spre semnare, va face o fotografie cu dvs. și buletinul dvs. În cazul ridicării bunului de sinestătător, aceleași acțiuni sunt efectuate în biroul nostru.


Certificat de cadouri.

Un deținător al certificatului de cadou îl poate folosi pentru a cumpăra orice bun din hypermarketul nostru online. Dacă decideți să plătiți pentru cumparatura utilizând un certificate de cadou, informați operatorul call center-ului sau indicați metoda de plată corespunzătoare, atunci când comandați prin intermediul site-ului web.